Neptunus is geweest!
Door: Tom
Blijf op de hoogte en volg Tom
29 Maart 2008 | Australië, Sydney
Hallo allemaal,
Hier een vervolg op het neptunes verhaal..
Vanochtend zat ik niets vermoedend aan het ontbijt want neptunes zou eenmaal om 1 uur middags aankomen, echter toen ik naar me hut liep werd ik besprongen door Filippijnen die me met kettingen boeide om me samen met Henk opgesloten te worden in de bak ( opslag plaats voorin het schip )..
Na 2,5 uur werden we door piraten eruit gehaald en in een gerechtskostuum gehesen om vervolgens berecht te worden door neptunes en zijn vrouw Amalia, Dit beloofde veel smerige dingen, En een nieuw kapsel, laat ik zegen ik heb een korte apart coupe gekregen… Het hele ontgroeningproces is gefilmd en zal ik opsturen naar Nederland als ik in Brisbane kom.
Er zijn ook veel foto´s gemaakt , deze komen 5 april online op de site… Aan het einde kregen we een fles Indonesisch bier en kregen we de rest van de dag vrij om nu als echte zeemannen door het leven te gaan met houten slippers en een officieel document waarin vermeld staat dat voortaan Hermit heet en het proces heb doorstaan.
Vanavond gaan we lekker met z´n allen feest vieren met een barbecue en een heerlijk koud biertje.
Gegroet,
Hermit
31 Maart 2008 - 14:29
Martin,gijsje En Dou:
hoi,
moet nog wel even wennen aan je nieuwe naam!Ik ben ook benieuwd naar je foto's (zonder haar).
verder alles goed? Hier begint het op lente te lijken maar het kan ook zo weer winter zijn. Hebben met Pasen sneeuw gehad.
Pas goed op jezelf en de hartelijke groeten uit Rozenburg
05 April 2008 - 13:00
Martin & Gijsje & Do:
Hoi Tom,
Het was fijn je stem even te horen en te weten dat het goed met je gaat. Je had enthousiaste verhalen maar we hadden ook niet anders verwacht.
Wat hebben jullie nou in het ruim zitten, ook allerlei kraantjes?
Pas goed op jezelf en de hartelijke groeten uit Rozenburg